Novi izgled virovitičkog kina PARK: Svjetske kino premijere od sada i u Virovitici

15. listopada 2018.

Nakon što je tvrtka Poslovni park Virovitica uredila nekadašnju kino dvoranu u Domu kulture (bivšem Domu HV-a) za potrebe održavanja kino predstava i uvjerila se da je privukla dio gledatelja željnih velikog platna, proteklih su dana krenuli u daljnju nabavu opreme.

U novu digitalnu audiovizualnu opremu i novo platno s mogućnošću prikazivanja 3D projekcija tvrtka je proteklih dana investirala 325.000 kuna, a 85.000 kuna za nabavu udobnih fotelja, što znači da gledatelji više neće morati sjediti na onim neudobnim stolicama.

Prema riječima direktora Poslovnog parka Matije Mustača, ubuduće će se filmovi koji se premijerno budu prikazivali u Zagrebu isti dan moći prikazivati i u Virovitici.

– Ono što nam sada preostaje je pratiti posjećenost kina. Ukoliko bude potrebno, uvest ćemo predstave i tijekom tjedna ili dva puta tijekom vikenda. Za sada se vrlo dobrim pokazala ideja da subotom prikazujemo hit filmove, a nedjeljom za naše najmlađe gledatelje animirane filmove, popularne crtiće – o novinama u našem kinu kazao nam je Matija Mustač. (www.icv.hr; zc)

U ovom nastavku hita iz 2014., legendarni plaćeni ubojica John Wick (Keanu Reeves) prisiljen je prekinuti mirovinu jer njegov bivši suradnik planira preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Krvna zakletva ga obvezuje da mu pomogne pa John putuje u Rim gdje se bori protiv nekolicine najsmrtonosnijih svjetskih ubojica.

Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! Za razliku od svojih prethodnika, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije, a od sada ih možete kupiti i u pretprodaji na blagajni Poslovnog Parka (iznad Gradske uprave) svakim danom od 7 do 15 sati. Cijena karte je 20 kuna.

    ×
    Skip to content